Kayseri Yurtfeci Kazadan 5 Saniyeyle Kurtulan Genç Kız Dha'ya Konuştu "Ölümü Ensemde Hissettim" - Son Dakika
Güncel

Kayseri Yurtfeci Kazadan 5 Saniyeyle Kurtulan Genç Kız Dha'ya Konuştu "Ölümü Ensemde Hissettim"

Kayseri'nin Talas ilçesinde dün meydana gelen ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazada, ortalığı savaş meydanına döndüren halk otobüsünün altında kalmaktan 5-6 saniyeyle kurtulan Fatma Parlak(20), ??Ölümü ensemde hissettim. Arkadaşım bana mesaj atmıştı.

06.06.2017 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Talas ilçesinde dün meydana gelen ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazada, ortalığı savaş meydanına döndüren halk otobüsünün altında kalmaktan 5-6 saniyeyle kurtulan Fatma Parlak(20), ??Ölümü ensemde hissettim. Arkadaşım bana mesaj atmıştı. Onu okumak için yaya geçidine inmedim. İnseydim, şimdi ölmüştüm??dedi

Talas ilçesinde ERÜ Hemşirelik bölümü öğrencisi Neslihan Can(22)?ın ve 5 otomobili altına alıp, güçlükle durabilen 38 AB 362 plakalı halk otobüsünün uyuklayan şoförü Mehmet Işık'ın yol açtığı feci trafik kazası sırasında,Açık Öğretim Fakültesi 2.sınıfta okuyan ve çalıştığı kafeye gitmek için karşıya geçmek isteyen Fatma Parlak,o dehşet anlarını DHA'ya şöyle anlattı :

"Kazanın meydana geldiği kaldırımda yürürken, arkadaşım Dilek Şafak'tan bir telefon mesajı geldi. Onu okumak için, kaldırımdan yaya geçidine inmem gecikti. Mesaja bakarken arkamdan müthiş bir ses geldi. Ardından sırtıma metal parçaları değince, kendimi can havliyle,önümdeki kafenin bahcesine attım.Geriye dönüp baktığımda yerde bir ceset, başörtüsü ve ayakkabı ile kanlar gördüm. Yaralılar vardı. Şoke olmuştum. Adeta dilim tutuldu. Bir süre kendime gelemedim. Hemen ailemi arayıp, durumu bildirdim. Ölen kız örgencinin kanlar içindeki hali gözümün önünden hiç gitmiyor. Sabaha kadar uyku tutmadı. Psikolojim bozuldu"

Olayın kamera görüntülerini defalarca izlediğini belirten Fatma Parlak, halk otobüsünün şöförünün olay sırasında uyukladığını DHA'nın haberinden okuduğunu belirterek?? İnsan hayatı ne kadar ucuz. Yeteri kadar dinlenmeden direksiyona geçilirse, olacağı bu.Bizi önce fren tutmadı diye anlattılar ama doğru değilmiş. Kendisinden davacı olacağım. Şahitlikte yapacağım?? diye konuştu.

Kayseri Yurtfeci Kazadan 5 Saniyeyle Kurtulan Genç Kız Dha\'ya Konuştu "Ölümü Ensemde Hissettim"
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Yurtfeci Kazadan 5 Saniyeyle Kurtulan Genç Kız Dha'ya Konuştu 'Ölümü Ensemde Hissettim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement