Kaza Yapan Araç Yol Kenarında Yürüyen Kardeşlere Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Araç Yol Kenarında Yürüyen Kardeşlere Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Kaza Yapan Araç Yol Kenarında Yürüyen Kardeşlere Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Karabük'ün Yenice İlçesi'ne bağlı Yortan Beldesi'nde otomobille çarpışarak savrulan hafif ticari araç yol kenarında yürüyen 3 kardeşe çarptı.

17.10.2013 18:49

Karabük'ün Yenice İlçesi'ne bağlı Yortan Beldesi'nde otomobille çarpışarak savrulan hafif ticari araç yol kenarında yürüyen 3 kardeşe çarptı. Yakınlarıyla bayramlaşmaya giden 2 kardeş yaşamlarını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde, Yortan Beldesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Yortan Beldesi'nden Yenice istikametine gitmekte olan 29 yaşındaki Murat Kazancı idaresindeki 34 VL 3531 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan 30 yaşındaki Erkan Nodulcu yönetimindeki 14 EU 192 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Hafif ticari araç kontrolden çıkarak yol kenarında yürüyen 33 yaşındaki Mustafa Taşçı, 30 yaşındaki Şevket Taşçı ve 29 yaşındaki Ramazan Taşçı'ya çarptıktan sonra istinat duvarına çarparak durabildi. Otomobille istinat duvarı arasında kalan Ramazan ve Şevket Taşçı kardeşler olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Taşçı ağır yaralandı. Yolun diğer tarafında yürüyen Yusuf Taşçı ise yaralanmadan kurtuldu. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Taşçı tedavi altına alındı.

Bayramlarını geçirmek için İstanbul'dan gelen ve yakınlarıyla bayramlaşmaya giden kardeşlerin kazada öldüğünü duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ölen kardeşlerin cenazeleri Yortan Belediyesi'ne ait bir kamyonetin kasanına konularak Yenice Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Jandarma kazaya karışan otomobil sürücülerini gözaltına alırken, soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Araç Yol Kenarında Yürüyen Kardeşlere Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement