"Kaza Yaptık Ölümden Döndük Hastaneye Gidiyoruz" Telefonu - Son Dakika
Güncel

"Kaza Yaptık Ölümden Döndük Hastaneye Gidiyoruz" Telefonu

"Kaza Yaptık Ölümden Döndük Hastaneye Gidiyoruz" Telefonu

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, tur otobüsü, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı.

05.03.2013 11:20

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, tur otobüsü, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürüklenerek önündeki TIR'ın altına giren otomobil hurdaya dönerken, 3 kişi yaralandı. Yaralılardan durumu hafif olan sürücü Songün Kaya, sağlık ekipleriyle ambulansa giderken yakınlarına telefon açıp haber verdi.

Kaza, dün saat 19.15 sıralarında Yalova-Bursa Karayolu, Orhangazi Yeniköy Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul'dan Bursa yönüne giden 34 yaşındaki Murat Kıyak yönetimindeki 55 DG 801 plakalı TIR, kırmızı ışıkta durdu. Aynı yönde giden 37 yaşındaki Songül Kaya yönetimindeki 16 BB 961 plakalı otomobil de TIR'ın arkasında beklemeye başladı. Bu sırada aynı yönden gelen bir tur şirketine ait 51 yaşındaki Mehmet Ayaz yönetimindeki 45 HA 59557 plakalı tur otobüsü kırmızı ışıkta duramayarak otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile TIR'ın altına giren otomobil kamyon ile otobüs arasında hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan sürücü Songül Kaya ile birlikte yanında bulunan 26 yaşındaki Ali Sinan Çeteci ve 29 yaşındaki Hülya Çeteci hafif yaralandı. Yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüste bulunan yolcular ve çevreden yetişenler tarafından hurdaya dönen otomobilden çıkarılan 3 kişi kaza nedeniyle büyük şok yaşadı.

Olay yerine çağrılan ambulansa konan yaralılar Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yürüyerek ambulansa götürülen sürücü Songül Kaya cep telefonu ile ağlayarak yakınlarını arayıp, "Orhangazi'de kaza yaptık. Ölümden döndük. Hastaneye gidiyoruz" diyerek haber verdi.

Kaza yapan otobüsteki yolcular da paniğe kapılırken, yolcular kaza yerine çağrılan başka otobüse bindirilerek Bursa'ya gönderildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatırken TIR'ın altına giren otomobil çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılabildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa/ Orhangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kaza Yaptık Ölümden Döndük Hastaneye Gidiyoruz' Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement