Kazada Yaralanan Kilolu Kadın, Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Kazada Yaralanan Kilolu Kadın, Zor Anlar Yaşattı

Kazada Yaralanan Kilolu Kadın, Zor Anlar Yaşattı

; SAMSUN'da, trafik kazasında sıkıştığı araçtan çıkartılan 56 yaşındaki Şadiye Maden, ambulans ile hastaneye götürülmek istendi.

16.07.2013 12:20

; SAMSUN'da, trafik kazasında sıkıştığı araçtan çıkartılan 56 yaşındaki Şadiye Maden, ambulans ile hastaneye götürülmek istendi. Ancak Maden'in kilolu oluşu nedeni ile sedye ile taşınması sırasında sağlık ekipleri zor anlar yaşadı. Güçlükle sedyeye alınan yaralı kadın hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Amasya'dan Samsun'a gelen Mustafa Maden yönetimindeki otomobil, çevreyolu hastane kavşağında kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına düştü. Otomobilde bulunan 5 kişiden 4'ü kendi imkanları ile araçtan çıkarken, 56 yaşındaki Şadiye Maden bulunduğu taraftaki kapının açılmaması nedeniyle sıkıştı. İtfaiye, AFAD, 112 Acil Servis ve polis ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren çalışmaları sonrasında otomobil kanaldan çıkartıldı.

Araçtan indirilen Şadiye Maden, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmek istendi. Ancak Maden'in aşırı kilosu nedeniyle sağlık ekipleri zor anlar yaşadı. Güçlükle araçtan çıkarılarak sedyeye konulan Maden'in taşınması sırasında sıkıntı yaşandı. Bunun üzerine ekipler, elektrikli sedye ile yaralıyı taşımak istedi. Ancak elektrikli sedye bir türlü çalışmadı. Yaklaşık 10 dakika süren çalışmaların ardından Şadiye Maden' de isyan ederek, "Beni taksi ile götürün" diye bağırdı.

Sağlık ekipleri bu kez normal bir sedye ile yaralı kadını taşıyıp ambulansa bindirdi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şadiye Maden'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Yaralanan Kilolu Kadın, Zor Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement