Kazada Yaralanan Özlem Kurtarılamadı, Annesi Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Kazada Yaralanan Özlem Kurtarılamadı, Annesi Sinir Krizi Geçirdi

Kazada Yaralanan Özlem Kurtarılamadı, Annesi Sinir Krizi Geçirdi

Kastamonu'da markette çalışan 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil kavşakta bir başka otomobil ile çarpıştı.

20.03.2012 11:09

Kastamonu'da markette çalışan 5 kişinin içinde bulunduğu otomobil kavşakta bir başka otomobil ile çarpıştı. Yaralanan market çalışanları arasında bulunan 24 yaşındaki Özlem Bodur, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç kızın annesi gözyaşlarına boğulurken, diğer otomobilin sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Kaza, Kastamonu merkezde bulunan Sunta Kavşağı'nda dün gece 00: 00 sıralarında meydana geldi. Bir markette çalışan 5 personeli mesai bitiminde evlerine götüren Hüsnü Bıyıklıoğlu'nun kullandığı 37 PU 949 plakalı otomobil ile henüz sürücüsü belirlenemeyen 37 DD 086 plakalı otomobil çarpıştı. Otogar yönünden Sunta Kavşağı istikametine giden market çalışanlarının bulunduğu otomobil, İnebolu istikametinden gelen diğer otomobil ile hızla çarpışması sonucu bariyerlere çarpıp, takla attı. Kaza sonrası hurdaya dönen 37 PU 949 plakalı otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılardan bazıları araç içinde sıkışırken, itfaiye ekipleri güçlükle çıkardı.

CAN PAZARI

Olay yerine giden polis ekipleri, çok sayıda ambulans gelmesini istedi. Kavşağa yakın otobüs durağında kazayı gören vatandaşlar, yaralılara kurtarmak için yardıma koşarken, can pazarı yaşandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Özlem Bodur ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası diğer otomobilin sürücüsünün yara almadan kurtulduğu otomobilden inerek kaçtığı iddia edildi. Polis, kazaya neden olan sürücüyü tespit etmeye çalışıyor.

"BEN NASIL DAYANIRIM"

Kazadan sonra kızının hastaneye kaldırıldığını öğrenen anne, sinir krizleri geçirdi. Geldiği hastanede gözyaşı döken anne, kızının öldüğünü öğrenince "Bu acıya ben nasıl dayanırım" diyerek feryat etti. Acılı anneyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı. - Kastamonu/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Yaralanan Özlem Kurtarılamadı, Annesi Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement