Kazada Yere Düşen Türk Bayrağına Karayolları İşçisi Sahip Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kazada Yere Düşen Türk Bayrağına Karayolları İşçisi Sahip Çıktı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kazada Yere Düşen Türk Bayrağına Karayolları İşçisi Sahip Çıktı

Tem Otoyolu’nda Selimpaşa-Kumburgaz arasında meydana gelen zincirleme kazada bir araçtan yere düşen Türk bayrağına enkazı temizleyen işçi sahip çıktı.

Tem Otoyolu'nda Selimpaşa- Kumburgaz arasında meydana gelen zincirleme kazada bir araçtan yere düşen Türk bayrağına enkazı temizleyen işçi sahip çıktı. Yerden aldığı Türk bayrağını özenle katlayan karayolları işçisi, "Bunu emanet olarak saklayacağız" dedi.

Tem Otoyolu'nda Selimpaşa-Kumburgaz arasında bir kişinin hayatını kaybettiği 10 kişin ise yaralandığı zincirleme kazada hurdaya dönen araçların enkazı karayolları işçileri tarafından temizlendi. Çalışmalar sırasında kameraya takılan bir görüntü, takdirle karşılandı.

Enkazı temizleyen bir işçi, kazaya karışan araçlardan birinden düşen Türk bayrağına sahip çıktı. Yerdeki bayrağı alıp özenle katlayan işçi, işini yapmaya devam etti. Bir süre yerdeki enkazı temizleyen işçi daha sonra elindeki bayrağı göğsünün içine koydu.

Bayrağın bir araçtan düştüğünü belirten işçi, "Bunu emanet olarak saklayacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA