Kazım Koyuncu'nun Babası Cavit Koyuncu Kanserden Öldü - Son Dakika
Güncel

Kazım Koyuncu'nun Babası Cavit Koyuncu Kanserden Öldü

Kazım Koyuncu\'nun Babası Cavit Koyuncu Kanserden Öldü

Karadenizli merhum sanatçı Kazım Koyuncu'nun babası 85 yaşındaki Cavit Koyuncu, Artvin'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kazım Koyuncu da kanserden hayatını yitirmişti.

23.04.2016 17:35  Güncelleme: 18:42

Karadenizli merhum sanatçı Kazım Koyuncu'nun babası 85 yaşındaki Cavit Koyuncu, Artvin'in Hopa İlçesi'nde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

BİR SÜREDİR HOPA DEVLET HASTANESİ'NDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Kanser hastalığı nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kazımı Koyuncu'nun babası Cavit Koyuncu da aynı hastalık nedeniyle bir süredir Hopa Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Bu sabah hayatını kaybeden 6 çocuk babası Cavit Koyuncu, yarın Sugören Köyü'nde öğle namazı sonrasında toprağa verilecek.

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ, CAVİT KOYUNCU'NUN VEFATI NEDENİYLE TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, sanatçı Kazım Koyuncu ve Niyazi Koyuncu'nun babası Cavit Koyuncu'nun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

HDP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirtaş ve Yüksekdağ, Cavit Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Çok sevgili Cavit Koyuncu'yu kaybetmemizden dolayı duyduğumuz acı vesilesi ile 2005 yılında yitirdiğimiz Kazım Koyuncu'yu da yeniden sevgi ve saygı ile anıyoruz.
Cavit Koyuncu'ya Allah'tan rahmet, ailesine, dostlarına ve halklarımıza başsağlığı diliyoruz."


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazım Koyuncu'nun Babası Cavit Koyuncu Kanserden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Jöh Vatandaş: Bu hdpnin barış elçiliğine soyunmuş pkklı itlerin yorumlarına bakıyorum da sizleri itlaf edeceğiz merak etmeyin 9 19 Yanıtla
    Vatandaş: Asıl sen kes sesini Türkiyede bir halk var o da Türk halkı beğenmeyen defolup gidecek... 0 0
  • şenol asılbay: Anlamadığım Hdp neden ? 12 13 Yanıtla
  • ASIRI SOLCU: rahmet dilemeyi hak edecek ne is yapmis ki,bana ondan haber verin. 5 16 Yanıtla
    SERDAR: SANAMI KALDI MİLLETİN NE HAK EDECEĞİ ETMEYECEĞİ ASIRI SOLCU SEN NE YAPTIN DİYE BEN SORMUYORUM BİLE HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR BURDA LAGU LUGA YAPIP ÖTME NE KADAR TANIYOSUNKİ ADAMCAĞIZI BURDAN ÖTÜYORSUN BOŞ BOŞ YAZIK ÇOK YAZIK 7 4
  • Deniz Danimarka dan: Lazlarin cocugu Kazim seni unutmayacagiz 9 3 Yanıtla
  • ehl=i hak: allah rahmet eylesin o[luna kavusmus sonunda guzel insanlar 2 0 Yanıtla
  • Hey gidi karadeniz: Allah rahmet eylesin kazım koyuncunun bazı şarkılarını severim Müzik evrenseldir tınısı kulağıma hoş gelen her türlü müziği dinlerim siyasi görüşü bana ters diye adamdan nefretmi etmeliyim 2 0 Yanıtla

Advertisement