Keçi Peyniri Döneri TRT Meydanına İndi - Son Dakika
Güncel

Keçi Peyniri Döneri TRT Meydanına İndi

Keçi Peyniri Döneri TRT Meydanına İndi

Dünyada ilk kez Kecheese tarafından üretilen Keçi Sütü Peynir Döneri TRT'nin haydi meydana programında tanıtıldı

21.04.2012 13:27

Geçtiğimiz yıl sonunda lansmanı yapılan dünyada ilk kez Kecheese tarafından üretilen Keçi Sütü Peynir Döneri TRT'nin haydi meydana programında tanıtıldı

Hakan Urgancı ve Didem Tolunay'ın sunuculuğunu yaptığı Haydi Meydana programı seyircilerine bu hafta Seferihisar'dan seslendi. Seferihisar'ın yerel ürünlerinin tanıtıldığı programa Sığack evsahipliği yaptığı. Kale önünden gerçekleşen canlı yayımda üretim tesisleri Seferihisar'da bulunan Kecheese'in de ürünlerine geniş yer verildi.

Dünyada ilk kez Kecheese markası tarafından üretilen Keçi Sütü Peynir Döneri, Keçi Sütü Dondurması'nın tanıtımı Hakan Üstün tarafından gerçekleştirildi. Kecheese ekibi canlı yayımda keçi sütünün özelliklerine dikkat çekti.

Üretim sorumlusu Fazlı Demirbaş keçi sütünün anne sütüne en yakın süt olduğunu, insan sağlığı açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Demirbaş: "Keçi sütü ürünleri yaşlılar, çocuklar, hamile kadınlar için çok önemli bir ürün. İçindeki bileşenler açısından anne sütüne en yakın süt. Sindirimi kolay, ihtiyacı olan birçok şeyi keçi sütünden alabilir" dedi.

Peynir Dönerinin ve Keçi Sütü Dondurmasının tadına bakan sunucu Hakan Üstün ürünlere tam not verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Keçi Peyniri Döneri TRT Meydanına İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement