Keçiören Belediyesi, Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Keçiören Belediyesi, Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmalarını sürdürüyor

Keçiören Belediyesi, Cumhuriyet Kulesi\'nin yapım çalışmalarını sürdürüyor

Ankara'nın Keçiören Belediyesi, Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kulede otopark, zemin kat, dış cephe ve VIP katının imalatı eş zamanlı olarak devam ediyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kuleyi 29 Ekim'e yetiştirerek Cumhuriyetimizin 100. yılında açmayı planladıklarını belirtti.

19.07.2023 13:29  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Tepebaşı Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürülüyor.

Cumhuriyet Kulesi'nde otopark, zemin kat, dış cephe ve kulenin zirvesinde yer alacak VIP katının imalatı eş zamanlı olarak devam ediyor. Devasa kulenin dış cephe imalatı için iş sağlığı ve güvenliğini önceleyen, ana yapıya sabitlenmiş yüksek güvenlikli çelik iskeleler kuruluyor.

Ankara'nın en yüksek kulesini Keçiören'e inşa ederek marka bir eseri Başkent'e kazandıracaklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Cumhuriyet Kulemizin açılışını yakın zamanda yapacağız. Türkiye'de tek başına kule yapan tek belediye Keçiören Belediyesidir. Bir aksilik olmazsa Cumhuriyet Kulemizi 29 Ekim'e yetiştirip Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında açmayı planlıyoruz. Kuleden, Ankara'nın yüzde seksenini görme imkanımız olacak. Uluslararası vizyon projemizi tarihe attığımız bir imza olarak hizmete sunarak kentimizin marka değerini artıracağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Keçiören Belediyesi, Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmalarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement