Keçiören'de Lavanta Bahçesi Spor Salonu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika
Güncel

Keçiören'de Lavanta Bahçesi Spor Salonu'nun Temeli Atıldı

Keçiören\'de Lavanta Bahçesi Spor Salonu\'nun Temeli Atıldı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un katılımıyla Ovacık Mahallesi'ndeki Lavanta Bahçesi'nde düzenlenen törende, Keçiören'e yeni bir spor salonu yapılması için temel atıldı. Başkan Altınok, yaptığı konuşmada ilçede yapılan 11 kapalı spor salonuyla çocuk ve gençlerin farklı spor branşlarını yapabileceklerini belirtti ve bu eserlerin gelecek için yetişen gençlerin yetişmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Törenin ardından Başkan Altınok ve belediye yöneticileri, kapalı spor salonunun temeline ilk harcı döktüler.

10.10.2023 17:36

Keçiören'de Lavanta Bahçesi Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı.

Ovacık Mahallesi'ndeki Lavanta Bahçesi'nde düzenlenen törene Belediye Başkanı Turgut Altınok, bazı siyasi partilerin ilçe teşkilatı yöneticileri ile ilçede kurulu bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Başkan Altınok, burada yaptığı konuşmada, Keçiören'in her yanının eserlerle ilmik ilmik işlendiğini, ilçede 11 kapalı spor salonunun yapıldığını anlattı.

Spor salonunda Ovacıklıların sporun farklı branşlarını yapabileceklerini kaydeden Altınok, bu eserlerle çocuk ve gençleri, gelecek için yetiştireceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Başkan Altınok ve belediye yöneticileri düğmeye basarak, kapalı spor salonunun temeline ilk harcı döktüler.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Keçiören'de Lavanta Bahçesi Spor Salonu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement