Kefken'in Çehresi Değişiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kefken'in Çehresi Değişiyor

Kefken\'in Çehresi Değişiyor
12.12.2012 11:25

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Kefken'de yürüttüğü parke çalışmasıyla tatil yerleşimi modern bir görünüme büründü.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra sahillerinde parke çalışması yapıyor. Tüm sahil yerleşimlerini elden geçiren Büyükşehir Belediyesi Kefken'in merkezinde de çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda Kefken merkezde bulunan bozuk olan zeminler kazınarak parke ile kaplanıyor.

MEYDAN ELDEN GEÇİYOR

Kefken merkezde kaldırımlar parke taşları ile döşendi. Yerleşimin giriş ve çıkışı arasında kalan bölümde betonlama ve parke örme işleri yapılıyor. Çalışmalar tamamlandığında Kefken'de modern bir meydan oluşacak. Mahallede bugüne kadar 30 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirildi. Bölgede 2 bin 750 metre daha parke uygulaması yapılacak.

KERPE GÜNEYİ ARATMIYOR

Öte yandan Kandıra sahillerinde çalışmaları tamamlanan bölgeler göz dolduruyor. Kerpe'de yenilenen sahil bandı, güney sahillerini aratmıyor. Dekoratif elektrik direkleri, yürüyüş yolu ve ağaçlandırmasıyla sahil şeridi kendine hayran bırakıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kefken'in Çehresi Değişiyor - Son Dakika


Advertisement