Kemal Hamamcıoğlu'ndan "Yazma Korkusu Yaratıcı Yazarlık Atölyesi" - Son Dakika
Güncel

Kemal Hamamcıoğlu'ndan "Yazma Korkusu Yaratıcı Yazarlık Atölyesi"

Kaleme aldığı oyunlar ve kitaplar büyük beğeniyle takip edilen Kemal Hamamcıoğlu, TOY İstanbul'da "Yazma Korkusu Yaratıcı Yazarlık Atölyesi" düzenliyor.

26.03.2018 09:43

İki ayrı grupta gerçekleşecek atölyenin hafta içi dersleri 2 Nisan Pazartesi akşamı, hafta sonu dersleri ise 7 Nisan Cumartesi günü başlıyor.

"Baldan Karanlık", "Garaj", "Kaplan Sarılması", "Kabin" gibi oyunların başarılı yazarı Kemal Hamamcıoğlu'nun düzenlediği "Yazma Korkusu Yaratıcı Yazarlık Atölyesi" hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleşecek. "İlham nedir? Oyun nedir? Nasıl Yazılır? Şiir nedir, ne değildir?" gibi sorulara yanıt arayan atölyede ayrıca, diyalog yazmanın incelikleri, oyunun projelendirmesi, yazılmış metinlerin sahnelenmesi ve değerlendirilmesi gibi konular üzerinde de durulacak.

Toplam 8 dersten oluşan atölyenin, 2 Nisan 2018 Pazartesi akşamı başlayacak hafta içi grubunun dersleri her Pazartesi 18.00-21.00 saatleri arasında; 7 Nisan 2018 Cumartesi günü başlayacak hafta sonu grubunun dersleri ise her Cumartesi 14.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kemal Hamamcıoğlu'ndan 'Yazma Korkusu Yaratıcı Yazarlık Atölyesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement