Kendini Terk Eden Kadın ile Kızını Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Kendini Terk Eden Kadın ile Kızını Hastanelik Etti

Kendini Terk Eden Kadın ile Kızını Hastanelik Etti

Ankara'dan Adana'ya gelen 60 yaşındaki Mehmet B., birlikte yaşarken kendisini terk eden N.O. ile kızını, oğlu Şahin B.'yla birlikte yol ortasında öldüresiye dövdü.

25.01.2015 12:48  Güncelleme: 08:36

Ankara'dan Adana'ya gelen 60 yaşındaki Mehmet B., birlikte yaşarken kendisini terk eden 53 yaşındaki N.O. ile kızı 19 yaşındaki M. O.'yu, oğlu Şahin B.'yla birlikte yol ortasında öldüresiye dövdü. Yaralanan anne ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara'da yaşayan Mehmet B., iddiaya göre bir yakının aracılığı ile tanıştığı 53 yaşındaki N.O.'ya, "Eşim yatalak hasta, yakında ölecek, ölünce sana resmi nikah yaparım" diyerek evlenme teklif etti. Mehmet B.'nın sözlerine inanan N.O., 19 yaşındaki kızı M.O.'yu da yanına alıp Ankara'ya gitti. Ayrı bir ev tutan Mehmet B., N.O. ve kızı M.O. ile birlikte yaşamaya başladı.

EŞİNİ ARAŞTIRDI, SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Mehmet B.'nın hareketlerinden şüphelenen N.O., 'yatalak, ölümü bekliyor' dediği resmi nikahlı eşini araştırmaya başladı. Mehmet B.'nın eşinin sağlıklı olduğunu öğrenen N.O. ile kızı, aldatıldıklarını düşünerek oturdukları evi terk edip Adana'ya döndü.

Terk edilmeyi kabullenemeyen Mehmet B. ise, yanına lise çağındaki oğlu Şahin B.'yı da alarak anne ile kızın peşinden geldi. Baba ile oğlu, merkez Çukurova İlçesi'nin Beyazevler Mahallesi'nde oturan N.O. ile kızı M.O.'yu yolda yakalayıp öldüresiye döverek kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi anne ile kızını Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralı anne kızın verdiği bilgiler doğrultusunda polis, kaçan Mehmet ve Şahin B.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kendini Terk Eden Kadın ile Kızını Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement