Kent Konseyi Engelli Dernekleri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kent Konseyi Engelli Dernekleri ile Bir Araya Geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kent Konseyi Engelli Dernekleri ile Bir Araya Geldi

Mustafa Poyraz, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve her zaman da olmaya devam edeceklerini belirtti

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından organize edilen ve Kahramanmaraş Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı yemekli buluşma gerçekleştirildi.

Buluşmaya Kahramanmaraş Belediyesi Başkanı Mustafa POYRAZ, Kent Konseyi Başkanı Zeynep ARIKAN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Murat DEVREK, Kent Konseyi Yürütme Kurulu ile çok sayıda Engelli Dernekleri mensupları katıldı.

Tüm katılımcılarla tek tek ilgilenen ve geceyle alakalı bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ, engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve her zaman da olmaya devam edeceklerini belirtti. Bu tarz bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ne de teşekkürlerini ileten POYRAZ, Kent Konseyi'nin faaliyetlerine desteklerinin süreceğini bildirdi.

İşitme Engelli çocukların oyun gösterisiyle renklenen geceye katılan davetliler, keyifli bir akşam geçirdiler.

Kaynak: Bültenler