Kepez'e 50 Dönüm Yeşil Alan Kazandırıldı - Son Dakika
Güncel

Kepez'e 50 Dönüm Yeşil Alan Kazandırıldı

Kepez'de ilçesinde 2016 yılında çeşitli bölgelerde yaptırılan 27 yeni parkla kente yaklaşık 50 bin metrekare yeşil alan kazandırıldı.

11.01.2017 13:52

Kepez'de ilçesinde 2016 yılında çeşitli bölgelerde yaptırılan 27 yeni parkla kente yaklaşık 50 bin metrekare yeşil alan kazandırıldı.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamada, "Macera Ormanı", "Kepez Park Orman", "Dokuma Parkı", "Kepez Kent Parkı" gibi büyük prestijli projelerin yanı sıra 2016 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğünce 27 yeni mahalle parkı, 3 mevcut parkta da yenileme çalışması yapıldığı belirtildi.

Yeni oluşturulan 27 mahale parkı ile kente yaklaşık 50 bin metrekare yeşil alan kazandırıldığı kaydedilen açıklamada, yaptırılan parkların tümünün sahip olduğu fitness ve çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, pergola piknik masalarıyla mahalle sakinlerine sosyalleşme, temiz hava alma ve spor yapma fırsatı sunduğu dile getirildi.

Açıklamada, mevcut parkların yenilenmesi çalışmalarında eski demir oyun grupları sökülerek, yerlerine polietilen oyun gruplarının değiştirildiği, fitness aletleri ile yürüyüş yollarının yenilendiği ifade edilerek, Kepez Belediyesinin bu yıl da en az 50 bin metrekare yeni mahalle parkı üretmeyi hedeflediği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kepez'e 50 Dönüm Yeşil Alan Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement