Keşan'da 4 Ayrı Noktada Çıkan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Keşan'da 4 Ayrı Noktada Çıkan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Keşan\'da 4 Ayrı Noktada Çıkan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü

Edirne'nin Keşan ilçesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı 4 ayrı yerde aynı anda çıkan orman yangını, büyümeden söndürüldü.

06.08.2012 13:48

Edirne'nin Keşan ilçesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı 4 ayrı yerde aynı anda çıkan orman yangını, büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Keşan Kocadere Göleti üstünde bulunan kent ormanında 4 ayrı yerde anız ve orman olmak üzere yangın çıktı. Dumanların görülmesinin ardından itfaiyeye ve Orman işletme müdürlüğüne haber verildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etmeye başladı.Alanın büyük olması ve yerin kuru olması sebebiyle yangın kontrole alamayınca, Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait yangın söndürme helikopteri olay yerine çağırıldı. 3 arazöz, 2 itfaiye ve yangın söndürme helikopterinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Ekipler yangının çıkış sebebiyle ilgili çevredeki vatandaşların bilgisine başvururken, ormandan geçen bir vatandaş, yangın çıkan yerden 3 tane şahsın çıktığını gördüğünü söyledi. Olay yerine çağırılan polis ekipleri, ormandan çıkan 3 şahıs üzerinde araştırma başlattı.

Keşan Orman İşletme Müdürü Sebahattin Canbakkal, çıkan yangında yaklaşık 6 dönümlük alanın zarar gördüğünü belirtirken, bu 6 dönümlük alanın yaklaşık 2 dönümünde ağaçların da zarar gördüğünü ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Keşan'da 4 Ayrı Noktada Çıkan Orman Yangını Büyümeden Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement