Kesiad'dan Marka Atağı Kesiad Markası Tescillendi - Son Dakika
Güncel

Kesiad'dan Marka Atağı Kesiad Markası Tescillendi

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD), Türk Patent Enstitüsü'ne başvurarak 'KESİAD' markasının tescilini yaptırdı. Böylelikle İzmir'de marka tescili yapan ilk dernek oldu.

01.06.2015 09:30

KESİAD'ın geleneksel hale gelen Perşembe Kahvaltıları Kemalpaşa Ramada Oteli'nde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, tescil işleminin yapıldığı ülkede markanın korunmasının sağladığını, prestij kazandırdığını ve bunların yanında devlet desteklerinden yararlanma imkanlarından sağladığını söyledi.

Marka değeri sağlayacak

Markalaşmada Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın teşviklerinin olduğunu hatırlatan Öztaş, "Artık günümüzde kurumların gücü, sahip oldukları maddi varlıklardan çok markalarının değeriyle ölçülmekte. Gerek prestij gerekse de maddi getirisi yüksek markaların korunması için yapılan tescilleme art niyetli girişimlerin önlenmesi de engellemiş oluyor" dedi.

Önceki yönetimlere teşekkür

KESİAD'ı kurulduğu günden bugüne taşıyan önceki yönetim kurulu başkanları ve üyelerine teşekkürlerini ileten Öztaş, "Onların dünyaya getirdiği bir çocuğun bizler marka tescilini yaptırarak adını koymuş olduk. Umarım KESİAD markasını daima iyi günlerde kullanacağız" diye konuştu. Aytekin Öztaş, konuşması sonrasında önceki başkanlar Cengiz Beşok, Süleyman Öz ve Fahrettin Selçik'i davet ederek Destek Patent Müdür Yardımcısı Gülperi Aydemir'in elinden tescil belgesini teslim aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kesiad'dan Marka Atağı Kesiad Markası Tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement