Kick Boks Dünya Şampiyonu Sarı'ya İzin Engeli - Son Dakika
Güncel

Kick Boks Dünya Şampiyonu Sarı'ya İzin Engeli

Kick Boks Dünya Şampiyonu Sarı\'ya İzin Engeli

Profesyonel kick Boks 71 kiloda 2013 ve 2015 yıllarında şampiyon olan Hüsnü Sarı, Japonya'da yapılacak unvan maçı öncesinde çalıştığı işyerinin kendisine yurt dışına gidebilmek için izin vermemesinin sıkıntısını yaşıyor.

25.04.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Profesyonel kick Boks 71 kiloda 2013 ve 2015 yıllarında şampiyon olan Hüsnü Sarı, Japonya'da yapılacak unvan maçı öncesinde çalıştığı işyerinin kendisine yurt dışına gidebilmek için izin vermemesinin sıkıntısını yaşıyor.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bir taşeron şirketinde arşiv memuru olarak görev yapan Hüsnü Sarı, bu yüzden işini bırakma noktasına geldiğini beirten antrenörü İdris Öztürk, çalıştığı şirketin antrenmana katılmasına bile izin vermediğini iddia ederken şöyle dedi:

"Hüsnü Sarı, Bursa Valisi Sayın Münir Karaloğlu'nun düzenlediği ödül törenine katıldı. Ancak işyeri izin dilekçesi vermesine karşın, izinsiz gitti diye tutanak tutmuş. Türkiye, Avrupa ve Japonya'da yapılacak unvan maçı için Hüsnü Sarı'nın antrenmanlarını yoğunlaştırması gerekiyor. Ancak kurumu izin vermiyor. İşyerinin izin sorunu çıkartması nedeniyle Bursa Valiliği'ne izin verilmesi için dilekçe verdik."

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kick Boks Dünya Şampiyonu Sarı'ya İzin Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement