Kilis - Işid Hedefleri Obüs ve Roketlerle Vuruluyor - Son Dakika
Güncel

Kilis - Işid Hedefleri Obüs ve Roketlerle Vuruluyor

Kilis - Işid Hedefleri Obüs ve Roketlerle Vuruluyor

Işid hedefleri obüs ve roketlerle vuruluyorTÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından sınırın güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan Fırat Kalkanı harekatının 31'inci gününde de Kilis'in karşısındaki Suriye köylerinde bulunan IŞİD hedefleri obüs ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına alındı.

23.09.2016 16:56

Işid hedefleri obüs ve roketlerle vuruluyor

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından sınırın güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan Fırat Kalkanı harekatının 31'inci gününde de Kilis'in karşısındaki Suriye köylerinde bulunan IŞİD hedefleri obüs ve çok namlulu roketatarlarla ateş altına alındı.

24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı harekatıyla TSK tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu güçleri, Türkiye sınırının 30 kilometre güneyindeki IŞİD kontrolünde olan El Bab ilçesine ilerlemeye devam ediyor. ÖSO güçleri, iç kesimlerdeki köylerde ilerlemesini engellemek amacıyla direniş gösteren IŞİD militanları ile çatışmayı sürdürüyor.

Bu arada El Bab'ın batısında Türkiye sınırına yakın noktada bulunan IŞİD denetimindeki Savran, Tuğlu, Baragat ve Kefergan bölgeleri bugün de sınırda konuşlu birlikler tarafından Fırtına obüsü ve Sakarya adlı çok namlulu roketatarlar ile ateş altına alındı. Sınır birliklerinin yaptığı müdahale ve hedef alınan IŞİD hedeflerinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından net şekilde görüldü.

Bu arada savaş uçakları da sınır hattında keşif ve gözetleme uçuşu yapıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis - Işid Hedefleri Obüs ve Roketlerle Vuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement