Kırıkkale'de Kavşak Kazası: 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Kavşak Kazası: 4 Kişi Yaralandı

Kırıkkale'de kontrolsüz şekilde kavşaktan çıkış yapan bir otomobil, bulvar yolunda seyreden başka bir otomobile çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

23.09.2023 00:08

Kırıkkale'de iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

KIRIKKALE - Kırıkkale'de kontrolsüz şekilde kavşaktan çıkış yapan otomobil ile bulvar yolunda seyreden başka bir otomobilin çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kavşaktan kontrolsüz şekilde çıkış yapan M.G.'nin kullandığı 34 CEU 783 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde seyreden E.Y. idaresindeki 07 TCJ 82 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobilin sürücüsü M.G. ile diğer otomobilde bulunan aynı aileden S.Y. ve A.Y. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 16 yaşındaki B.Y.'nin ayak kemiğinin kırıldığı, diğer 3 yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kırıkkale\'de Kavşak Kazası: 4 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Kavşak Kazası: 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement