Kırıkkale'de Neşet Ertaş'ı Anma Konseri - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Neşet Ertaş'ı Anma Konseri

Kırıkkale\'de Neşet Ertaş\'ı Anma Konseri

Kırıkkale'de Valilik, Belediye ve Üniversitenin işbirliğiyle "Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı Anma Konseri" düzenlendi.

23.11.2012 02:42

Kırıkkale'de Valilik, Belediye ve Üniversitenin işbirliğiyle "Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı Anma Konseri" düzenlendi. Bir süre önce hayatını kaybeden ünlü ozan ve Türk Halk Müziği sanatçısı Neşet Ertaş anısına, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü tarafından İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserin sanat yönetmenliğini, Yrd. Doç. Dr. Hamit Önal yaptı.

Kırıkkale Kültür Merkezindeki konsere Vali yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, il müdürleri, Üniversite öğretim görevlileri ve davetliler katıldı. Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetmeni Yrd. Doç. Dr. Hamit Önal, yönetiminde koro halinde başlayan konserde, Kültür Bakanlığı sanatçıları Çetin İçten, Seyit Çevik saz ve sesleri ile katılırken gecede solist olarak Seda Coşkun, Ayşe Şen, Harun Şimşek, Özcan Meclis geceye sesleri ile renk katarken Neşet Ertaş'ın hafızalara yer etmiş eserlerini seslendirdi.

Konserin sonunda ise Vali yardımcısı Çınarsoy, Belediye Başkanı Korkmaz ve Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız geceye renk katan sanatçıları tek, tek tebrik ederek plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Neşet Ertaş'ı Anma Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement