Kırıkkale Hayvan Pazarı 28 Ekim'de açıldı, şap sonrası denetimler sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kırıkkale Hayvan Pazarı 28 Ekim'de açıldı, şap sonrası denetimler sürüyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kırıkkale Hayvan Pazarı 28 Ekim\'de açıldı, şap sonrası denetimler sürüyor

25 Eylül'de şap nedeniyle kapatılan Kırıkkale Hayvan Pazarı 28 Ekim'de yeniden açıldı; denetimler sürüyor. Kontrollerde hayvanların sağlık durumu, kulak küpeleri, aşı ve sağlık belgeleri ile nakil araçlarının sevk evrakları inceleniyor.

Kırıkkale'de hayvan sağlığının korunması ve güvenli hayvan hareketlerinin sağlanması amacıyla hayvan pazarında denetimler sürüyor.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, şap hastalığı nedeniyle 25 Eylül'de kapatılan ve 28 Ekim'de tekrar açılan Kırıkkale Hayvan Pazarı'nda denetimler devam ediyor.

Bu kapsamda, hayvan sağlığının korunması ve güvenli hayvan hareketlerinin sağlanması amacıyla kente giriş yapan ve kentten çıkış yapan hayvanların sağlık durumları ve kulak küpeleri, aşı kayıtları ile sağlık belgeleri ve nakil araçlarının sevk evrakları kontrol ediliyor.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.