Kırıkkale Valisi, çöpe atılan Türk bayrağını alan polisi ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Valisi, çöpe atılan Türk bayrağını alan polisi ödüllendirdi

Kırıkkale Valisi, çöpe atılan Türk bayrağını alan polisi ödüllendirdi

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, çöpe atılan Türk bayrağını alan trafik polisi Özcan Altun'u başarı belgesi ile ödüllendirdi. Altun, bayrağı temizleyip araca bıraktıktan sonra bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

31.07.2023 12:28

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, çöpe atılan Türk bayrağını alan trafik polisini "başarı belgesi" ile ödüllendirdi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesinde görevli Polis Özcan Altun, Zafer Caddesi'ndeki kaldırım üzerinde bulunan çöp poşetinin içinde Türk bayrağının olduğunu fark etti. Polis memuru Altun, çöp poşetinden Türk bayrağını alıp, beden dili ile "atılır mı" diyerek tepki gösterdi ve bayrağı temizledikten sonra ekip ekip aracına bıraktı. Bir vatandaş ise polisin duyarlı davranışını cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntü, kısa sürede bir çok kişinin beğenisini topladı.

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, makamına davet ettiği polis memuru Özcan Altun'u "başarı belgesi" ile ödüllendirdi. Tekbıyıkoğlu, polis memuru Altun'u tebrik etti. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Valisi, çöpe atılan Türk bayrağını alan polisi ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement