Kırşan'a, "Yılın Bürokratı" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Kırşan'a, "Yılın Bürokratı" Ödülü

Kırşan\'a, "Yılın Bürokratı" Ödülü

Başkentgaz Genel Müdürü Kırşan, Siyaset Dergisi okuyucuları tarafından "yılın bürokratı" ödülüne layık görüldü.

29.05.2013 09:46

Siyaset Dergisi'nin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle verdiği "Siyaset Ödülleri" kapsamında, Başkent Doğalgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan "Yılın Bürokratı" ödülüne layık görüldü.

Siyaset Dergisi'nin düzenlediği, "Ondokuzuncu Kuruluş Yıldönümü ve Siyaset'in Ödülleri Töreni"nde, okuyucuların oylarıyla belirlenen, mesleklerinde ve uğraşı alanlarında başarı gösteren, ekonomik ve sosyal gelişmeye, çağdaşlaşmaya, barışa, demokrasiye, sanata, kültüre katkı sağlayan isimlere, ödülleri takdim edildi.

Geceye, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile siyasetçiler, sanatçılar ve iş adamları katıldı.

Oylama sonucunda İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Yılın Bakanı" seçildi.

Özelleşme İdaresi Başkan Yardımcısı ve Başkentgaz Genel Müdürü İbrahim Halil Kırşan da "Yılın Bürokratı" ödülüne layık görüldü. Ödülünü eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu'nun elinden alan İbrahim Halil Kırşan, Başkentgaz Genel Müdürlüğü görevini 3 yılı aşkın zamandır sürdürdüğünü belirterek, "Şirketimizin özelleşme sürecinde son aşamaya geldiğimiz şu günlerde, çalışmalarımızın böyle bir ödülle taçlandırılmış olmasından onur duydum. Beni bu ödüle layık gören Siyaset Dergisi okuyucularına ve Dergi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçarslan'a şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Fatma Salman, Mehmet Hamzaoğulları, Menderes Tevfik Türel, Gürsel Tekin, Adnan Keskin ve Faruk Bal'ın "Yılın Milletvekili" seçildiği gecede, Hasan Basri Güzeloğlu, Mustafa Toprak ve Abdülkadir Demir "Yılın Valisi"; TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman da "Yılın Bürokratı" ödülüne layık görüldü.

Gecede ayrıca iş, sanat, medya ve spor dünyasından birçok ünlüye de ödülleri takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırşan'a, 'Yılın Bürokratı' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement