Kırşehir polisi otomobilde 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 120 ürün buldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kırşehir polisi otomobilde 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 120 ürün buldu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kırşehir polisi otomobilde 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 120 ürün buldu

Kırşehir'de İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin durdurduğu otomobilde yapılan aramada 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 120 ürün ele geçirildi. Olayla ilgili H.İ.M.A. hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Kırşehir'de bir otomobilde 750 paket gümrük kaçağı sigara ve 120 ürün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Bu kapsamda durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 750 paket sigara ve 120 ürün ele geçirildi.

Olayla ilgili H.İ.M.A. hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.