Kış Ortasında Yüzme Şenliği - Son Dakika
Güncel

Kış Ortasında Yüzme Şenliği

Görüntü Dökümü : -Yüzmeden genel ve detay görüntüler -Bünyan Dostları Grubu Derneği Başkanı Şener Serim'in açıklamaları -Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun açıklamaları Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, 3 derece sıcaklıkta açık havada yüzme ve atlama yarışması gerçekleştirildi.

17.01.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

-Yüzmeden genel ve detay görüntüler

- Bünyan Dostları Grubu Derneği Başkanı Şener Serim'in açıklamaları

-Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun açıklamaları

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, 3 derece sıcaklıkta açık havada yüzme ve atlama yarışması gerçekleştirildi.

Bünyan Belediyesi ve Bünyan Dostları Grubu Derneğince bu yıl beşincisi düzenlenen kış ve yüzme şenliği, Pınarbaşı mesire alanındaki kaynak suyunda gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan vatandaşlar havanın soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen 17 derece sıcaklığa sahip kaynak suyunda yüzmenin keyfini yaşadı.

Derneğin yönetim kurulu başkanı Şener Serim, gazetecilere yaptığı açıklamada, şenliğe Türkiye'nin farklı illerinden katılımcıların olduğunu söyledi.

Daha önce arkadaş çevresinde gerçekleştirilen etkinliğin 5 yıldır geleneksel hale getirildiğini belirten Serim, Bünyan ve Kayseri'nin tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Şenlik kapsamında yüzme ve atlama yarışları düzenlediklerine dikkati çeken Serim, "Şenliğimizi bu sene rekor bir katılımla yapıyoruz. Suyun sıcaklığı Allah'ın takdiri 17 derece, yaz kış hiç değişmiyor. Şuanda biz üşüyoruz ama su 17 derece sudakiler daha sıcak. Bunu özellikle belirtmek istiyoruz. Duymayan bilmeyen varsa Bünyan'dan Pınarbaşı'ndan çıkan suyumuz yaz kış 17 derece" diye konuştu.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu da şenliği ilerleyen yıllarda uluslararası düzeyde yapmak istediklerini belirtti.

Şenlikler kapsamında düzenlenen yüzme ve atlama yarışmasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kış Ortasında Yüzme Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement