"Kitap Kurdu" Olacaklar - Son Dakika
Güncel

"Kitap Kurdu" Olacaklar

"Kitap Kurdu" Olacaklar

Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda 1600 Çocuğu Ünlü Yazarlarla Buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İmza Günü, Kitap Fuarlarını Aratmadı.

09.11.2010 10:50

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" nedeniyle düzenlediği imza günleri, öğrencilerle ünlü yazarları bir araya getiriyor. Farklı yazarlar ve kitapları ile 3 gün sürecek imza günlerinde toplam 1600 öğrenciye kitap armağan edilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin restore ederek kent yaşamına kazandırdığı Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşen ilk buluşmada yazar Mavisel Yener "Öğretmen Neden Çıldırdı", Ferda İzbudak Akıncı "Çuval Diken Kasabası", Timuçin Özyürekli "Mustafa Kemal'in Süvarileri", Mevlüt Kaplan "Atatürk Şiirleri", Ahmet Günbaş "Şiir Cebi", Eşref Karadağ "Şiir Amcanın Düşleri"; 9 Kasım'daki ikinci buluşmada ise yazar Mehmet Atilla "Uçan Dalgalar", Nursel Çetin "Bir Sürü N Bir K" ve "Ülkemin Renkleri", Ozan Tortop "Yuvarlak Masanın Lambaları", Özlem Kılınçarslan Sözbilir "Masalkent'e Yolculuk" adlı eserlerini minik öğrenciler için imzaladı.

Etkinlik çerçevesinde 10 Kasım Çarşamba günü Yazar Hamdullah Köseoğlu "Elimi Bırakma Anne", Ekrem Güneş "Cankuş", Zeliha Akçagüner "İçimdeki Ses" ve Dilek Yazar ise "İyi ki Oyun Var" isimli eserlerini imzalayacağı bildirildi.

Kitaplarını severek okudukları yazarlar ile bir araya gelme fırsatı yakalayan öğrenciler, "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" etkinliğinden büyük keyif aldıklarını ve heyecan duyduklarını söyledi. Ünlü yazarlara kitaplarını imzalatan minikler; şiir, hikaye ve yazarlık hakkında merak ettikleri soruların yanıtlarını öğrenme fırsatı da buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kitap Kurdu' Olacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement