"Kitap Okuduğumu Görünce Danimarkalı Sandılar" - Son Dakika
Güncel

"Kitap Okuduğumu Görünce Danimarkalı Sandılar"

"Kitap Okuduğumu Görünce Danimarkalı Sandılar"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 5. Kitap Fuarı'na Şair Kahraman Tazeoğlu konuk oldu.

14.05.2013 17:02

Aşk sözlerinin efendisi şair, yazar ve radyocu Kahraman Tazeoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 5. Kitap Fuarı'na konuk oldu. Tazeoğlu, " Danimarka'da otele beni karşılamaya gelenler, lobide kitap okuduğumu görünce beni Danimarkalı sandılar" dedi.

KOCAELİ'NE ULUSLARARASI BİRİNCİLİK YAKIŞIR

Kitap Fuarlarının geleceğimiz için önemli olduğunu vurgulayan Tazeoğlu, " Türkiye'de her geçen gün kitap fuarlarını artıyor. Anadolu'nun farklı yerlerinde hatta ilçelerinde bile kitap fuarları açılıyor. Bu sevindirici bir şey, halkımız okumaya yönlendiriliyor. Kocaeli Kitap Fuarı'na ise beşinci gelişim ve buradaki ilgi beni gerçekten büyüledi. Kocaeli Kitap Fuarı, Türkiye birinciliği için değil, uluslararası birincilik için yarışmalıdır" dedi.

ŞAİR OLMAMIN SEBEBİ "KOMŞU KIZI"

Şairliğe nasıl başladığını anlatan Kahraman Tazeoğlu, " İnsanlar şiir yazmaya acıları, aşkları veya hüzünleriyle başlar. Bende 17 yaşında bir aşk acısı ile başladım. İlk aşkım olan komşu kızının beni değil de evimizin önündeki atölyeden birini sevdiğini duyunca büyük bir üzüntü yaşadım. Bu aşk acısı da beni şiire başlattı" dedi.

GENÇ HAYRANINA YARDIM SÖZÜ

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Tazeoğlu, "Acım mı? Geçmedi. Alıştım Sadece" adlı şiirini okudu. Konuklar tarafından büyük alkış alan Şair, şiir kitabı yazmayı düşünen genç hayranına da yardım sözü verdi.

İMZA PROGRAMINDA BÜYÜK İNCELİK

Kitapseverler tarafından yoğun ilgi gören imza programında Kahraman Tazeoğlu, hayranları ile kısa kısa sohbet ederek kitaplarını imzaladı. Kahramanoğlu, sırada bekleyen hamile hayranını görünce bekletmedi. Hemen kitabını imzalayarak büyük incelik gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kitap Okuduğumu Görünce Danimarkalı Sandılar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement