Kız Arkadaşına Tecavüze Kalkışan Genç Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşına Tecavüze Kalkışan Genç Tutuklandı

Kız Arkadaşına Tecavüze Kalkışan Genç Tutuklandı

Samsun'da, kız arkadaşı 22 yaşındaki M.A.'yı bir arkadaşının evine götüren ve tecavüze kalkışan 26 yaşındaki Şerif Ç. tutuklandı.

24.06.2015 13:39  Güncelleme: 14:40

Samsun'da, bir arkadaşının evine götürdüğü kız arkadaşı 22 yaşındaki M.A.'ya tecavüz etmeye kalkıştığı iddia edilen 26 yaşındaki Şerif Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ARKADAŞININ EVİNE GÖTÜRDÜ

Olay dün Merkez İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. Şerif Ç., bir süre önce tanıştığı M.A. ile arkadaş oldu. Dün akşam buluşan ikili, bir süre dolaştıktan sonra Şerif Ç.'nin bir arkadaşına ait eve gitti.

DÖVÜP TECAVÜZE KALKIŞTI

Şerif Ç., burada bir süre sonra genç kıza birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak genç kız buna karşı çıktı. Bunun üzerine Şerif Ç., genç kızı dövüp tecavüze kalkıştı. Direnen M.A., boğuşma sırasında Şerif Ç.'nin elinden kurtulup evden kaçtı. M.A., daha sonra polis merkezine giderek Şerif Ç.'den şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Şerif Ç., ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Yapılan aramada ise Şerif Ç.'nin üzerinden bıçak çıktı.

TUTUKLANDI

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Şerif Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'cinsel saldırı' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşına Tecavüze Kalkışan Genç Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • BOTANLI: Güneydoğulular temiz ve soylu millettir. 19 27 Yanıtla
  • 06: 22 yaşında küçükde değil. Her gel denilen yere gidilmez.Bu sana akıl değneği olsun. 33 2 Yanıtla
  • MERAKLI KÖFTECİ: KIZDA MERAKLIYMIŞ BABA NE İŞİ VAR EVDE 28 6 Yanıtla
  • ...: isra suresi 37. ayette Allahu teala "zinaya yaklasimayin" buyurmakta. ahir zamanda zina etmeyin seklinde yorumlanan ayet toplumu ucuruma sureklemekte. hersey o kadar normal gelmeye basladi ki gunah mubahtan sayilacak neredeyse. kardeşlerim islamda flort caiz değildir. atesle oynamayalim. bi dakikalik zevk icin ebedi saadeti yakmaya deger mi..sabreden Rabbim emrine uyanlari daha guzeliyle mukafatlandirir 31 3 Yanıtla
  • .: Çok namuslusunda birlikte evde ne yapilir 23 10 Yanıtla
  • tc: Huzur islamda 27 4 Yanıtla
  • bayburtlu: sormaz larmı ey adı kadın onun bunun evınde ne edıyorsun ? 23 5 Yanıtla
  • cansu: bi kadının ya esı olur ya bbsı..dıger erkeklerle ister konusur ister gıtmez anck evıne gıtme nedır? hıç mı gormuyosunuz tecvuzlerı!!! 27 0 Yanıtla
  • hakan: tabi erkek suçlu kızın hiç suçu yok. kız o eve giderken ateş barut mevzusunu unutmuş. ne işin var elin evinde ? 20 4 Yanıtla
  • Edgar davids: Adana yı bozan da güneydoğudan göç eden krolar 10 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement