Kız Kardeşler Açlık Grevine Son Verdi - Son Dakika
Güncel

Kız Kardeşler Açlık Grevine Son Verdi

Kız Kardeşler Açlık Grevine Son Verdi

Adana'nın Kozan İlçesinde boşanan anne ve babalarını yeniden bir araya getirmek için açlık grevine başlayan üç kız kardeş, Kaymakam Sevgili'nin girişimiyle greve son verdi.

01.08.2012 09:39  Güncelleme: 10:01

Adana'nın Kozan ilçesinde boşanan anne ve babalarını yeniden bir araya getirmek için açlık grevine başlayan üç kız kardeş, Kaymakam İzzettin Sevgili'nin girişimiyle üçüncü gününde greve son verdi.

Kaymakam Sevgili, İlçe Sağlık Müdürü Husem Efe, doktor ve hemşire ile ailenin Şevkiye Mahallesi Fermanoğlu Değirmen Sokak'taki evini ziyaret etti. Baba Yusuf Karacaoğlan'dan bilgi alan Sevgili, daha sonra kızlar Nazlıcan (7), Aleyna (9) ve Fadime (12) ile görüştü. Sevgili, ailenin istemesi halinde çocukların devlet yurduna yerleştirilebileceğini belirtti. Çocuklara yaptıkları şeyin doğru olmadığını söyleyen Sevgili, anne ve babalarını bir araya getirebilmek için girişimde bulunacağını, ancak greve son vermelerini istediğini ifade etti. Bunun üzerine Nazlıcan, Aleyna ve Fadime greve son verdiklerini belirterek, Kaymakam Sevgili'ye kendileriyle ilgilendiği için teşekkür etti. Daha sonra doktor ve hemşireler çocukları muayene etti.

Baba Yusuf Karacaoğlan, Kaymakam Sevgili'nin girişiminin olumlu sonuçlanacağı konusunda umutlu olduğunu belirtti. Kız kardeşlerin en büyüğü Fadime de, "Kaymakam amcamız inşallah annemle babamın arasını yapabilir. Hayırlısı olsun. Açlık grevini bırakıyoruz. Annem de üzülmesin" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün de aileyle ilgili çalışma başlattığı öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kız Kardeşler Açlık Grevine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement