Kızılcahamam'da Elektrik Kesintilerine Çözüm: Yüksek Gerilim Trafo Merkezi İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kızılcahamam'da Elektrik Kesintilerine Çözüm: Yüksek Gerilim Trafo Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Kızılcahamam\'da Elektrik Kesintilerine Çözüm: Yüksek Gerilim Trafo Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Kızılcahamam ilçesinde elektrik kesintilerine çözüm üretilmesi amacıyla yapımına başlanan yüksek gerilim trafo merkezi inşaatı sürüyor. Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Belediye Başkanı Süleyman Acar, şantiyedeki son durumu inceleyerek, projenin ilçeyi ihya etme ve sorunları çözme amacını vurguladı. Üçbaş Mahallesi'nde yapımı devam eden trafo merkezi sayesinde, Gerede ve Kahramankazan hatları üzerinden temin edilen elektrik kesintilerinin önüne geçilecek ve enerji direkt olarak sağlanacak.

27.07.2023 17:03

Kızılcahamam ilçesinde elektrik kesintilerine çözüm üretilmesi amacıyla yapımına başlanan yüksek gerilim trafo merkezi inşaatı sürüyor.

Şantiyedeki son durumu Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile inceleyen Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada, proje ve yatırımlarla ilçeyi ihya etmeye, sorunları çözmeye devam ettiklerini belirtti.

Gerede ve Kahramankazan hatları üzerinden temin edilen elektriğin özellikle kötü hava koşullarında kesintiye uğradığını anlatan Acar, şunları kaydetti:

"Bu sorunu çözmek adına yaptığımız girişimler neticesinde Kızılcahamam'ımıza Üçbaş Mahallemizde yüksek gerilim trafo merkezi inşaatını başlatmıştık. Çok şükür, hizmete açılmasına az zaman kalan merkez sayesinde Kızılcahamam'ımız, artık bu nedenle kesintilerin olmayacağı, enerjinin direkt sağlandığı ilçe olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılcahamam'da Elektrik Kesintilerine Çözüm: Yüksek Gerilim Trafo Merkezi İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement