Kızılırmak'a Balık Tutmaya Gitti, Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kızılırmak'a Balık Tutmaya Gitti, Cesedi Bulundu

Kızılırmak\'a Balık Tutmaya Gitti, Cesedi Bulundu

Kırıkkale merkeze bağlı Hasandede Köyü yakınından geçen Kızılırmak Nehri'ne balık tutmak için gitikten sonra kaybolan 32 yaşındaki Mustafa Ergenç'in 3 gün sonra cesedi bulundu.

20.10.2015 11:55

Kırıkkale merkeze bağlı Hasandede Köyü yakınından geçen Kızılırmak Nehri'ne balık tutmak için gitikten sonra kaybolan 32 yaşındaki Mustafa Ergenç'in 3 gün sonra cesedi bulundu.

Geçen cumartesi günü balık tutmak üzere Kızılırmak Nehri kenarına giden Mustafa Ergenç'ten bir daha haber alınamadı. Aynı yere balık tutmaya giden bir kişi, Ergenç'e ait cep telefonunu buldu. Bu kişi, arayan yakınına telefonu nehir kenarında bulduğunu söyledi. Olay yerine gelen ekipler, Ergenç'in balık tuttuğu yerde telefonu ve ayakkabılarını buldu. Ergenç'in nehre düşmüş olabileceği üzerinde duran ekipler, Kızılırmak'ın suyunun Kapulukaya Barajı'ndan kesilmesiyle arama çalışması başlattı.

Ankara'dan gelen dalgıçların araması sonucu Mustafa Ergenç'in cesedine bugün ulaşıldı. Ergenç'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, daha sonra ise Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ergenç'in kesin ölüm nedeni, buradaki otopsinin ardından belirlenecek. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızılırmak'a Balık Tutmaya Gitti, Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement