KKTC'de Dolu Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

KKTC'de Dolu Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

- KKTC'de dolu yağışı hayatı olumsuz etkilediLEFKOŞA - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde etkili olan dolu, bazı bölgelerde yaşamı olumsuz etkiledi.

- KKTC'de dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi

LEFKOŞA - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde etkili olan dolu, bazı bölgelerde yaşamı olumsuz etkiledi.

KKTC'de öğleden sonra bastıran şiddetli dolu, adanın bazı bölgelerinde yaşamı olumsuz etkiledi. Özelikle yüksek kesimlere yağan dolu nedeni ile oluşan buzlanma sonucu Girne Dağ Yolu olarak bilinen yol uzun süre trafiğe kapatıldı. Yolda doluya hazırlıksız yalanlan bazı sürücüler, kaza yaparken bazı araçlarda buzlanan yol nedeni ile yolda kaldı.

KKTC Kara Yolları Müdürlüğünün yaptığı çalışma sonucu akşam saatlerinde Girne-Dağ yolu kontrollü olarak tekrardan trafiğe açıldı. Polis don uyarısında bulunarak sürücülerin buzlanmaya karşı dikkatli olmasını istedi.

Kaynak: İHA