Klazz Brothers & Cuba Percussion" - Son Dakika
Güncel

Klazz Brothers & Cuba Percussion"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Konserden detaylar "Klazz Brothers & Cuba Percussion", Bursa'da Dünyaca ünlü senfoni grubu ve Kübalı sanatçı Olvido Ruiz, BBDSO'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bursalı sanatseverlere buluştu Dünyaca ünlü senfoni grubu "Klazz Brothers & Cuba Percussion" ve Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa'da konser verdi.

19.05.2016 23:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Konserden detaylar "Klazz Brothers & Cuba Percussion", Bursa'da

Dünyaca ünlü senfoni grubu ve Kübalı sanatçı Olvido Ruiz, BBDSO'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Bursalı sanatseverlere buluştu

Dünyaca ünlü senfoni grubu "Klazz Brothers & Cuba Percussion" ve Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa'da konser verdi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Filarmoni Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen konserde, "Classic Meets Cuba" ve "Mambozart" albümleriyle büyük yankı uyandıran, klasik müzikle latin ezgilerini ustaca harmanlayan dünyaca ünlü grup ve vokal Sanatçısı Olvido Ruiz Bursalı sanatseverlerle buluştu.

6. Donizetti Klasik Müzik Ödülleri'nde, "Yılın Orkestra Şefi" ödülünü kazanan Ankara Filarmoni Orkestrası Şefi ve Müzik direktörü Orhun Orhon'un yönettiği konserde, Klazz Brothers'in repertuarının yanı sıra George Gershwin'in "Küba Uvertürü" seslendirildi.

Konserin ikinci bölümünde farklı tarzları bilinen Kübalı sanatçı Olvido Ruiz da dans edip eserlerini seslendirdi.

Orkestra tarafından icra edilen eserler ve Ruiz'in performansı, konseri izleyen seyirciler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Öte yandan BBDSO, bu konserle sezonu kapattı.

Klazz Brothers & Cuba Percussion"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Klazz Brothers & Cuba Percussion' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement