Kobider Muhteşem Süleyman'ın Kemikleri Sızlatılmamalı - Son Dakika
Güncel

Kobider Muhteşem Süleyman'ın Kemikleri Sızlatılmamalı

Kobider Muhteşem Süleyman\'ın Kemikleri Sızlatılmamalı

Küçük Ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç; Son Zamanlarda TV'lerde Gösterilen Dizi Ve Filmlerde Toplumumuzun Ahlaki Değerleri İle Bağdaşmayan Gayri Ahlaki Dizi Yayınları Adeta Bir Moda Haline Gelmiştir.

08.01.2011 19:26  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reyting uğruna rezalet dizilerle Türk toplumunun aile ve ahlaki yapısını bozabilmek için elinden geleni ardına koymayan ticari gelir sağlayabilmek için ar,namus,haya ve utanma tanımayan bazı çevreler sanat adı altında yaptıkları senaryoların altına imza attıkları rezillikler yetmezmiş gibi, şimdi de dünya devletlerinince Muhteşem Süleyman olarak anılan Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman'ın adına leke sürülmeye çalışılmaktadır. Ayrıca; bu durum diziyi yapanların ve tasvip edenlerin de aslını inkar etmesi demektir. Aslını inkar edenlere de haramzade denilmektedir. Bu kişilerde biran önce kimliklerini sorgulamalıdırlar.

Özgenç; Dünya'nın, seferleri, zaferleri, kurduğu nizam ve adaleti karşısında duyduğu hayranlığı ifade etmek için Muhteşem adını vererek karşısında eğildiği koskoca Cihan Padişahını kadın düşkünü, Enderun Mektebi'ni gay kulübü, valide sultanların yetiştirildiği eğitim yuvası olan Harem'i genelev gibi yansıtanlar, "Muhteşem Yüzyıl" adı altında sergiledikleri rezaletlerle; kendi bilinçaltlarındaki cinsel fantezileri, bataklığında yaşadıkları rezil hayatı ve tarihimizle ilgili hezeyanlarını yansıtıyor olsalar gerek!

O Kanuni ki, "haldaşım, gardaşım, yoldaşım" diye hitap ettiği, Şeyhülislam Ebussuud Efendi gibi bir ulemaya bağlılığı bilinmektedir.

Nurettin Özgenç;Şanlı tarihimize hakaret edilen, Muhteşem Yüzyıl adlı dizi film 5 Ocak 2011′de SHOW TV'de yayınlandı. Haftalardır tanıtımı yapılan, fragmanlarından da sapkın cinsellik temasından başka bir yönü öne çıkmayan, Osmanlı Türk tarihini çarpık ve sapık bir ahlak serüvenine indirgeyen bu filmin adı Muhteşem Yüzyıl değil "Muhteşem Rezalet" olmalıydı.

Unutmamalı ki, Türk – Osmanlı mirasına saygısızlık amacıyla hazırlanan filmin konusu olan kişi, Kanuni Sultan Süleyman Han, 46 yıllık hükümdarlığında 13 kez sefer düzenleyen, hayatı savaş meydanlarında geçen, tüm dünyaya hukuk öğreten, 20 dakikada meydan muharebesi kazanan, 71 yaşına rağmen öleceğini anladığı halde çıktığı seferde Zigetvar Savaş Meydanında hayatını kaybeden Cihan Padişahı olan ecdadımızdır.

Özgenç;Dizi filmde yapılan, bugünün dünyasındaki sapkınlıkların tarihi bir arka planla ekranlara yansıtılmasından başka bir şey değildir.

Sözde Kanuni'nin hayatını anlatma iddiasıyla ortaya çıkan bu filmde apaçık Türk Milletinin Milli ve Manevi değerlerine hakaret edilmektedir.Toplumumuz, ecdadımızın kemiklerini sızlatacak bu filmin yayınlanmasına, bizi biz yapan değerlerimizin aşağılanmasına geçmişimizle, ecdadımızla alay edilmesine, onların şehvet düşkünü, sapkın olarak gösterilmesine, mahremlerine dil uzatılmasına müsade edilmemeli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kobider Muhteşem Süleyman'ın Kemikleri Sızlatılmamalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement