Kocaeli Küçük Kıza Istismarda Bulunduğu Iddia Edilen Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kocaeli Küçük Kıza Istismarda Bulunduğu Iddia Edilen Kişi Adliyeye Sevk Edildi

18.05.2017 18:37

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulması nedeniyle yürütülen soruşturmada 3 kişi serbest kalırken, küçük kıza ilk cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulması nedeniyle yürütülen soruşturmada 3 kişi serbest kalırken, küçük kıza ilk cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi de yakalanarak adliyeye sevk edildi.Derince İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen ay ormanlık alanda bir otomobili durdururken, otomobilde bulunan 14 yaşındaki kız çocuğuna 2 kişinin cinsel istismarda bulunduğu tespit edildi. Küçük kızın ifadesi doğrultusunda küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu tespit edilen otomobilde bulunan 2 kişi ile bir kişi daha gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Küçük kızın ifadesi doğrultusunda ilk olarak cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 24 yaşındaki A.F. ise dün Başiskele İlçesi'nde gözaltına alındı. A.F. bugün adliyeye sevk edildi.

14 yaşındaki kız koruma altına alınırken, yaşadıkları nedeniyle ailesi tarafından dışlandığı, koruma altındayken intihara teşebbüs ettiği, gördüğü psikolojik tedavinin ardından yeniden yurda konulduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Küçük Kıza Istismarda Bulunduğu Iddia Edilen Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika


Advertisement