Kocaeli Otobüse Çarpan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Otobüse Çarpan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı

Otobüse çarpan otomobil takla attı: 4 yaralıKOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, otobüse arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıkan otomobil takla attı.

15.11.2017 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otobüse çarpan otomobil takla attı: 4 yaralı

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, otobüse arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıkan otomobil takla attı. Otomobilin tutuşan motoru çevreden yetişenler tarafından yangın söndürme tüpleri ile söndürülürken, yaralanan 4 kişi tedavi altına alındı.

Kaza öğleden sonra, D-130 Karayolu Yazlık mevkiinde meydana geldi. Kerem Güloğlu idaresindeki 41 GG 597 plakalı otomobil önünde ilerlemekte olan Cem Durmuş idaresindeki 41 BV 083 plakalı otobüse arkadan çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil takla attı. Kazayı görenler yardıma koşarken, 112 Acil'e durumu bildirdi. Çevrede bulunan esnaflar otomobilin tutuşan motorunu yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek söndürdü. Olay yerine gelen sağlık ekibi yaralanan Kerem Güloğlu, Hazal Alakuzu, Zeynep Gülmez ve Kubilay Gürbüz'e ilk müdahalede bulundu. Yaralılar kaldırıldıkları Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli Otobüse Çarpan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Otobüse Çarpan Otomobil Takla Attı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement