(POLİS KAMERASINDAN SANİYE SANİYE OPERASYON)
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, merkez ilçe İzmit ile Derince ve Körfez İlçesi'nde okul önlerinde bile esrar satışı yaptığı belirlenen şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 kişi bugün adliyeye sevkedildi. 200 polisin katıldığı ve sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyon polis kameralarıyla da kaydedildi.Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, daha önce yapılan ve 6 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonun devamı niteliğindeki son operasyon için Cuma sabahı düğmeye basıldı. Belirlenen adreslere hareket eden yaklaşık 200 polisten oluşan ekipler, saat 05.00'den itibaren tek tek eş zamanlı olarak belirlenen adreslere baskın yaptı.
Polis kamerasının da adım adım kaydettiği operasyonda çoğunun da daha önceden sabıkası olduğu belirlenen 15 kişi gözaltına alındı. Poılis kamerasının kaydettiği görüntülerde operasyon sabaha karşı yapıldığı için zanlıların büyük bir şok yaşadıkları görülüyor.Bu kişilerin, daha önceki operasyonda gözaltına alındıktan sonra 6 kişiyle birlikte tutuklanan S.Y. adlı kişinin liderliğini yaptığı şebekenin devamı olduğu belirtildi.
Ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 20 kilo 502 gram esrar da bulunan 15 kişi Cumhuriyet savcılığı'nda ifade verdikten sonra mahkemeye sevkedilecek.
Son Dakika › Güncel › Kocaeli - Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu: 15 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.