Kocaeli'ye Atanan Öğretmenler Kayıt İçin Kuyrukta - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'ye Atanan Öğretmenler Kayıt İçin Kuyrukta

Kocaeli\'ye Atanan Öğretmenler Kayıt İçin Kuyrukta

Kocaeli bölgesine atamaları çıkan 1200 öğretmen, Valilik binası önünde kayıt yaptırmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

11.09.2013 12:00

Kocaeli bölgesine atamaları çıkan 1200 öğretmen, Valilik binası önünde kayıt yaptırmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Öğretmenlerin cuma gününe kadar kayıtlarını tamamlaması gerekiyor.

Yıllarca kadro bekledikten sonra atamaları çıkan veya başka bir ilde görevliyken Kocaeli'ye tayin alan öğretmenler sabah erken saatlerinde Valilik önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Memleketlerinden ellerinde valiz ve çantalarla gelen öğretmenler ve yakınları, Valilik binası önünde saatlerce kayıt yaptırmak için bekledi.

Elazığ'dan kayıt yaptırmak için geldiğini söyleyen Fırat Altunkanat, "Yaklaşık 1.5 saattir kayıt yaptırmak için bekliyorum. Kaydın ilk günü olduğu için yoğunluk yaşanıyor. Benim kaydım öğlenden sonraya kaldı. Ellerimizde valizlerimizle kayıt yaptırmak biraz sıkıntılı oluyor ama umarım bugün kaydımı yaptırabilirim" diye konuştu.

Yalova'dan geldiğini ve yaklaşık 2.5 saattir Valilik binası önünde kayıt yaptırmak için beklediğini söyleyen Bahadır Perilioğlu, "İnanılmaz bir yoğunluk yaşanıyor. Herkes ilk gün akın etmiş. Biz valilik binası içersine giremedik bile. İsminin öğleden sonraya kaldığını söylediler. Öğleden sonra Yalova'ya dönmeyi düşünüyordum ama kayıt yaptırmam akşamı bulur diye düşünüyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Valilik binası önünde öğretmenlere açıklamada bulunarak kayıtlarda herhangi bir sorun yaşanmadığını, biraz gecikmeler olabileceğini söyledi. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'ye Atanan Öğretmenler Kayıt İçin Kuyrukta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement