Çanakkale'de KOLİN Hotel, 10. Yılını Kutladı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de KOLİN Hotel, 10. Yılını Kutladı

Çanakkale\'de KOLİN Hotel, 10. Yılını Kutladı

Çanakkale'nin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olma özelliğine sahip KOLİN Hotel 10. yılını coşkuyla kutladı.

20.11.2013 08:15  Güncelleme: 08:18

KOLİN Hotel Megaron salonunda gerçekleşen 10. Yıl kokteylinde misafirler lazer ve ışık gösterileriyle karşılandı. Görkemli geceye; Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin ve Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu başta olmak üzere, köklü seyahat acentelerinin ve şehrin ileri gelenlerinin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

10. yıl gala gecesinde konuşma yapan KOLİN Hotel Genel Müdürü V. Ahmet PINAR, "Bu süreç içerisinde aldığımız geri dönüşümlerden anlaşıldığı üzere; gerek konumu, gerek yapısı ve gerekse verdiği hizmetle, ulusal ve uluslararası düzeyde turizm ve iş camiasında adından methiye ile bahsedilen bir isim, bir marka olmayı, aynı zamanda Güney Marmara bölgesindeki, 5 Yıldız oteller arasında ilk 3'e girmeyi başarmış ve şehrimiz otelciliğinde de, lokomotif görevini üstlenip, her zaman örnek olmuştur" dedi. Elde edilen başarıların yeni yatırımlara da teşvik ettiğini belirten PINAR, yakın zamanda İstanbul'da faaliyete geçecek olan KOLİN Hotel'in de müjdesini verdi.

Ünlü sunucu Ece Vahapoğlu'nun sunumu ve Ankara'dan özel olarak gelen Ayhan Tekin Orkestrası'nın eşsiz müzikleri eşliğinde gerçekleşen Gala'da, onuncu hizmet yılını dolduran KOLİN Hotel Genel Müdürü PINAR, otele verdiği desteklerinden dolayı tüm davetlilere ve hizmetlerinden ötürü Departman Amirlerine teşekkür ettikten sonra dev 10. Yıl pastası kesildi. Davetliler ve Kolin Hotel yöneticileri gece boyunca eğlenceli ve coşkulu saatler yaşadılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çanakkale'de KOLİN Hotel, 10. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement