Komşusunu Keserle Öldüren İşçi Adliyede - Son Dakika
Son Dakika Logo

Komşusunu Keserle Öldüren İşçi Adliyede

Komşusunu Keserle Öldüren İşçi Adliyede
29.07.2016 11:29

BURSA'da, evinin kapasında gördüğü komşusu 25 Yaşındaki İmdat Oran'ı kafasına keser ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Hakim Özbay adliyeye sevk edildi.

BURSA'da, evinin kapasında gördüğü komşusu 25 Yaşındaki İmdat Oran'ı kafasına keser ile vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Hakim Özbay adliyeye sevk edildi.

Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Hakim Özbay, dün öğle saatlerinde iş çıkışı Fidyekızık Mahallesi Çetin Sokak'taki evine gelince, kapısının önünde komşusu İmdat Oran'ı gördü. iddiaya göre Hakim Özbay, "Evimin kapısında ne işin var" diye sorduğu İmdat Oran'ı daha sonra eline geçirdiği keser ile başına vurarak öldürdü. Olay sonrası Özbay kaçarken polisi arayan eşi  A. Özbay ise "Kocam bir kişiyi öldürdü. Çabuk gelin" diyerek ihbarda bulundu. Polisler İmdat Oran'ın cansız bedenini cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırırken, cinayet şüphelisi ise evlerinin 2 kilometre uzağındaki ormanlık alanda saklanırken yakalandı.

'KÖMÜRLÜKTEKİ KESERİ ALIP KAFASINA VURDUM'

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheli Hakim Özbay verdiği ifadesinde, komşusu  İmdat Oran ile eşi A. Özbay arasındaki yakınlaşmadan rahatsızlık duyduğunu belirterek şöyle dedi:

"İş çıkışı eve gelince eşim ile ilişkisi olduğunu düşündüğüm İmdat'ı kapımızın önünde gördüm. Sinirlendim. 'Sen burada ne yapıyorsun?' diye sordum. Cevap vermeyince kömürlükte bulunan keseri alıp kafasına vurdum. Olay yerinden kaçıp önce akrabalarımın yanına gittim. Evde olmadıklarını anlayınca ormanda saklandım. Sonra da yakalandım."

Emniyette işlemleri tamamlanan Hakim Özbay, adliyeye sevk edildi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Komşusunu Keserle Öldüren İşçi Adliyede - Son Dakika


Advertisement