Konservatuvarda Yılsonu ve Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Konservatuvarda Yılsonu ve Mezuniyet Heyecanı

Konservatuvarda Yılsonu ve Mezuniyet Heyecanı

Bir yıllık eğitimlerini sahneye taşıyan öğrenciler başarıları ile göz doldurdu

16.06.2012 09:20

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Klasik Gitar, Yan Flüt ile Elektrogitar ve basgitar bölümleri yılsonu gösterileri düzenledi. Bir yıllık eğitimlerini gözler önüne seren öğrenciler aldıkları kaliteli eğitimin ışığında geleceğin sanatçıları olduklarını bir kez daha kanıtladı. Yılsonu gösterisine bu yıl bölümlerini tamamlayan öğrencilerin mezuniyet sevinci anlam kattı.

ZOR ESERLERİ BAŞARI İLE SESLENDİRDİLER

Her üç bölümün yılsonu gösterisi Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleştirildi. Ortaklaşa düzenlenen gösterilerde öğrenciler en zor klasik eserleri büyük bir başarı ile seslendirdi. Öğrencilere bölüm öğretim görevlileri Sencer Özbay, Işıl Baltacı ve Sedat Betül Moğul eşlik etti.

MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

Yılsonu gösterisi aynı zamanda bölümlerindeki eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin mezuniyetine sahne oldu. Bu yıl klasik gitar bölümünden İnci Karadenizli, Kerem Taşkın, yan flüt bölümünden Cansu Koşucuoğlu, Ceren Şanlı ile elektrogitar ve basgitar bölümünden Gizem Kızmaz ve M. Fırat Aşkın mezun olmaya hak kazandı. Öğrenciler mezuniyet sevinçlerini aileleri ve onlara 6 yıl eğitim veren konservatuar hocalarıyla birlikte kutladı.

MEZUNLAR PERFORMANSLARIYLA BÜYÜLEDİ

Öte yandan elektrogitar ve basgitar bölümünden bu yıl mezun olan Gizem Kızmaz ve M. Fırat Aşkın, yılsonu gösterisinde "Flight of the Bumble Bee" ve "Manhattan" gibi zorlu olan eserleri başarı ile seslendirdi. Mezunların performansı başta hocaları Sencer Özbay olmak üzere konuklardan büyük alkış aldı. Gösteride Büyükşehir Belediyesi Davul Bölümü öğrencilerinden Umut Tuncer arkadaşlarına eşlik etti.

BİRİNCİ SINIFLAR UMUT VERDİ

Bölümlerine bu yıl giren birinci sınıf öğrencileri de performanslarıyla göz doldurdu. Öğrencilerin başarısı ileride iyi birer enstrümanist olacaklarının işaretlerini verdi. Gösterinin sonunda öğrenciler kendilerini yetiştiren hocalarına çiçek vererek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konservatuvarda Yılsonu ve Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement