Konya Adliyesi Özel Medline Hastanesi'nin Güvencesinde - Son Dakika
Güncel

Konya Adliyesi Özel Medline Hastanesi'nin Güvencesinde

Konya Adliyesi Özel Medline Hastanesi\'nin Güvencesinde

Özel Medline Konya Hastanesi, Konya Adliyesi ile işbirliği gerçekleştirdi.

07.01.2013 16:22

Hasta memnuniyeti odaklı hekim kadrosu ile sağlık alanındaki teknolojik gelişmeleri takip eden Özel Medline Konya Hastanesi, Konya Adliyesi ile işbirliği gerçekleştirdi. İmza töreni, Konya Adliyesi Başsavcı V. Hayrettin Semerkant ve Özel Medline Konya Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Evren Ersoydan'ınkatılımı ile gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası standartları esas alarak hastalarını en iyi şekilde tedavi edebilmek için çalışan Özel Medline Konya Hastanesi, Konya Adliyesi ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında ceza infaz kurumlarında çalışanlara da uzman kadrosuyla hizmet sağlıyor. Bu anlaşma sayesinde Konya Adliyesi çalışanları Özel Medline Konya Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabiliyor.

Özel Medline Konya Hastanesi'nin sağlık alanındaki gelişmelerini yakından takip ettiğini belirten Konya Adliyesi Başsavcı V. Hayrettin Semerkant ise: "Özel Medline Konya Hastanesi ile işbirliği gerçekleştirmekten oldukça mutluyuz. Bu doğrultuda bünyemizde çalışan kişiler Medline Hastanesi'nin sunduğu kaliteli hizmet anlayışından farklı avantajlarla yararlanıyor olacaklar." dedi.

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Özel Medline Konya Hastanesi'nden Başhekim Yardımcısı Dr. Evren Ersoydan: "Medline Hastanesi olarak sadece hizmet verdiğimiz hastalarımızın değil, toplumun sağlık sorunlarına duyarlı davranarak, toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda hizmet kalitemizi her geçen gün artırıyor, işbirliklerimiz ile birçok kurumun yanında olmaya çalışıyoruz. Hastaların sağlıklarına en uygun şartlarda kavuşabilmeleri için çıktığımız bu yolda, son olarak Konya Adliyesi ile işbirliği gerçekleştirdik." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya Adliyesi Özel Medline Hastanesi'nin Güvencesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement