Rasim Çömez Karakolu'na ait askeri araç, yolun kaygan olması yüzünden yoldan çıkarak şarampole devrilmesi sonucu 3 asker şehit oldu, 18 askerde yaralandı.
Acı haberin ardından Çeltik Kaymakamı Ramazan Pektaş, şehit askerlerden Piyade Er Hüseyin Alıcı'nın Gökpınar Beldesi'nde oturan evini ziyaret edip, ailesine taziyede bulundu. Şehit ailesine baş sağlığı dileyen Kaymakam Pektaş, "Elim verici bir kaza neticesinde bir vatandaşımızı bir askerimizi şehit ettik. Ben cenabı Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum, tüm vatanımızın ve milletimizin başı sağ olsun."dedi.
Şehit Alıcı'nın amcası Ramazan Alıcı da, "Kader böyle tecelli etti, vatan sağ olsun"dedi.
4 aylık asker olan şehit Alıcı'nın vatani görevini başlamadan önce Ümmühan Alıcı ile dünya evine girdiği ve eşinin de 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Şehit Alıcı'nın cenazesinin pazar günü Gökpınar Merkez Camii önünde düzenlenecek olan askeri ve dini törenin ardından belde mezarlığına defnedileceği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Konya'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.