Konya Yolu Ağaçlandırılıyor - Son Dakika
Güncel

Konya Yolu Ağaçlandırılıyor

Konya Yolu Ağaçlandırılıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin giriş ve çıkış noktalarını estetik hale getirmeye devam ediyor.

07.02.2014 10:11  Güncelleme: 14:16

Konum konumu itibariyle ülkemizin önemli kavşak noktalarından biri olan ilimizde şehir giriş ve çıkışları şık hale getirilmeye devam ediyor.

250 ADET AĞAÇ DİKİLECEK

Yaptığı düzenlemelerle ilimize gelen misafirlere şehir girişlerinden itibaren gelişmiş bir kent imajı veren Afyonkarahisar Belediyesi, Konya Yolunda ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Gerek ilimize dışarıdan gelen insanlar, gerekse hemşehrilerimiz tarafından büyük beğeni toplayan kavşak düzenleme çalışmaları kentin giriş ve çıkışlarına ayrı bir güzellik katıyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesine kazandırılan ağaç sökme ve dikme makinasıyla Konya Yolu'nda orta refüje yaklaşık 250 adet sedir ağacı dikiliyor. Konya Yolu köprülü kavşaktan başlayan çalışmalar, yaklaşık 5 kilometre uzunlukta Atıksu Arıtma Tesisinin girişine kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya Yolu Ağaçlandırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement