Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kırınca Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kırınca Takla Attı: 2 Yaralı

Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kırınca Takla Attı: 2 Yaralı

* Fatih'te bayram namazı sonrası yola çıkan sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca kaza yaptı.

24.09.2015 09:30

* Fatih'te bayram namazı sonrası yola çıkan sürücü, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca kaza yaptı. Kazada sürücü ve kardeşi yaralandı.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Fatih'te aracıyla seyir halindeki Fevzettin Akcan, iddiaya göre biranda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Kontrolden çıkan araç takla attı. Kazada, Fevzettin Akcan ve yanındaki kardeşi yaralandı.

Kaza, saat 08: 00 sıralarında Vatan Caddesi üzerinde meydana geldi. 02 RA 532 plakalı aracın sürücüsü Fevzettin Akcan (27) kardeşi Rıdvan Akcan ile birlikte Esenler'de bayram namazını kıldıktan sonra Fatih'teki işyerlerine gitmek üzere yola çıktı. Seyir halindeyken, iddiaya göre sürücü Akcan'ın önüne biranda köpek çıktı. Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaldırıma çıktı ve buradaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle aydınlatma direği devrildi. Araç ise takla atarak yol kenarında durdu. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada, çevredeki vatandaşlar yaralanan ağabey-kardeşi aracın içinden çıkardı.

BAYRAM NAMAZINDAN SONAR YOLA ÇIKTIK

Kazayı anlatan Rıdvan Akcan, 'Bayram namazını kıldıktan sonra yola çıktık. Biranda önümüze köpek çıktı. Ona çarpmamak için manevra yaptık" dedi. Kazaya karışan araçta çekiciyle olay yerinden kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kırınca Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement