Köpeğindeki Keneyi Çıkardı, 15 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Köpeğindeki Keneyi Çıkardı, 15 Gün Sonra Öldü

Köpeğindeki Keneyi Çıkardı, 15 Gün Sonra Öldü

İzmit'te 15 gün önce evinin bahçesinde beslediği köpeğin üzerinden kene çıkartan 52 yaşındaki Hasan Altun, iddiaya göre iki gün önce önce halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle getirildiği hastanede kas gevşetici iğne yapıldıktan sonra taburcu...

29.05.2012 17:49

İzmit'te 15 gün önce evinin bahçesinde beslediği köpeğin üzerinden kene çıkartan 52 yaşındaki Hasan Altun, iddiaya göre iki gün önce önce halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle getirildiği hastanede kas gevşetici iğne yapıldıktan sonra taburcu edilip, evine gönderildi. Bugün yeniden fenalaşan Altun, aynı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evinin bahçesinde beslediği köpeğin üzerinde gördüğü keneyi kağıt mendille çıkaran Hasan Altun, iki gün önce halsizlik ve yüksek ateş şikayetiyle Seka Devlet Hastanesi'ne geldi. İddiaya göre burada kas gevşetici iğne yapılan Altun, daha sonra taburcu edilip evine gönderildi. Altun, bu sabah saat 06.00 sıralarında yeniden fenalaşınca Seka Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hasan Altun, burada yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını yitirdi.

DEZENFEKTE EDİLİP GÖMÜLMESİ İSTENDİ

Ağabeyini aniden fenalaşması üzerine hastaneye getirdiklerini söyleyen Yılmaz Altun, "Yaklaşık 15 gün önce ağabeyim beslediği köpeğinin üzerindeki keneyi kağıtla almış. Daha sonra fenalaşıp bir kez hastaneye gelmiş. Ardından bu sabah erken saatlerde yine fenalaşınca hastanede tedavi altına alındı fakat yaşamını yitirdi. Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle mi, yoksa başka bir nedenle mi öldü bilemiyoruz. Cenazesinin dezenfekte edilip gömülmesi gerektiği söylendi" dedi.

İlaçlanan cenaze aracıyla Asri Mezarlık morguna götürüen Altun'un cenazesi kesin ölüm sebebinin Sağlık Müdürlüğü'ne gönderilen kanının incelenmesinin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi. - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Köpeğindeki Keneyi Çıkardı, 15 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement