'Köpek Balığı Dünyası Sergisi'nde - Son Dakika
Güncel

'Köpek Balığı Dünyası Sergisi'nde

\'Köpek Balığı Dünyası Sergisi\'nde

Aralık Derneği, Şişli Belediyesi ve Trump Towers Mall işbirliği ile "10.000 Çocuk Sergiye" projesini başlattı.

04.01.2013 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ARALIK DERNEĞİ İLE 10.000 ÇOCUK

Trump Towers Mall'daki etkinliğin ilk gününe Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Aralık Derneği kurucularından Elif Dürüst ve Şirin Yalçın katıldı.

Edebiyat, sanat tarihi, müzik, felsefe, psikoloji, tarih, fotoğraf, resim gibi birçok başlık altında seminer ve kurslar düzenleyen Aralık Gönüllü Eğitim ve Kültürel Araştırmalar Derneği, Şişli Belediyesi ve Trump Towers Mall işbirliği ile 03 Ocak-22 Şubat tarihleri arasında toplam 10.000 çocuğu, dünyanın birçok yerinde sergilenen ve büyük ilgiyle karşılanan "Köpek Balığı Dünyası Sergisi"ne götürecek.

Projenin start aldığı gün olan 3 Ocak Perşembe günü sergiyi toplam 500 öğrenci gezdi. Şişi Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül sergiyi büyük bir heyecan ve merakla gezen çocuklarla yakından ilgilenirken, Aralık Derneği kurucularından Elif Dürüst ve Şirin Yalçın'da miniklere eşlik etti.

İmkanı olmayan çocukları tiyatro, konser, müze gezileri gibi değişik aktivitelere toplu olarak götürüp yaşayarak öğrenme, eğlenme ve paylaşma şansı veren Aralık Derneği'nin "10.000 Çocuk Sergiye" adlı projesi kapsamında, Trump Towers Mall'da sergilenen "Köpek Balığı Dünyası Sergisi", Şişli bölgesine bağlı farklı okullardan gelen çocukları ağırlayacak.

"Köpekbalığı Dünyası Sergisi" bilgi:

Sergi, okyanusların, köpek balıklarının varoluş öyküsünü ve ekosistemde oynadıkları rolü anlatarak, yeryüzünde en çok yanlış anlaşılan ve kötülenen hayvanlardan biri için empati yaratmayı hedefliyor. Trump Mall Exhibition Center'da Şubat sonuna kadar izlenebilecek olan sergi; okyanusların en güçlü büyük balığının anatomisini, en son teknolojilerle interaktif olarak gözler önüne sererek, uzun yıllar süren takip süreçlerini ve köpek balığının ilginç serüvenini gözler önüne seriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Köpek Balığı Dünyası Sergisi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement