Diyarbakır'da, boşanmak istediği eşinin tehditleri nedeniyle koruma kararı aldıran, daha sonra bu kararı kendi isteği ile kaldırtan kadın, eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.
Merkez Kayapınar İlçesi Musa Anter Caddesi üzerindeki bir sitede oturan H.Y., iddiaya göre eşi Ö.Y ile burada aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ö.Y., bıçakla eşini kol ve boğazından bıçaklayarak öldürdü.
Vatandaşlar, olayın ardından evden kaçan Ö.Y'yi yakalayıp feci şekilde dövdü. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlar tarafından dövülen Ö.Y.'nin bacağının kırıldığını ve hastaneye kaldırıldığını açıklarken, Ö.Y'nin polis memuru olduğu iddia edildi.
Son Dakika › Güncel › Koruma Kararını Kendi İsteğiyle Kaldırttı, Öldürüldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.