Kosova Sağlık Bakanı Agani'ye Kale Hemşehrilik Beratı Verildi - Son Dakika
Güncel

Kosova Sağlık Bakanı Agani'ye Kale Hemşehrilik Beratı Verildi

Kosova Sağlık Bakanı Agani\'ye Kale Hemşehrilik Beratı Verildi

Kosova Sağlık Bakanı Dr.

28.09.2012 21:38

Kosova Sağlık Bakanı Dr. Ferit Agani'ye Kale Belediyesi tarafından fahri hemşehrilik beratı verildi.

Denizli Matti Restaurantta düzenlenen fahri hemşerilik törenine Kosova Sağlık Bakanı Dr. Ferit Agani, Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Acıpayam Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Turgut Tok, Kale Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Osman Nuri Ağdağ, Kale Belediyesi Meclis Üyeleri ve işadamları katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen evlatlarımız için üzüntülü olduklarını belirterek, "Son günlerde yaşayan terör saldırılarında Denizli'ye de ateş düştü. Türk Milleti olarak bölücü terör örgütünün çirkin emellerini alet olmayacağız. Sağlık Bakanımıza vereceğimiz fahri hemşehrilik beratı töreni bizim için buruk geçiyor."dedi.

Dr. Ferit Agani'nin Kosova ve Türkiye arasında sıcak samimi köprüler kurulmasında büyük emeği olduğunu belirten Yarımca, "Fahri hemşehrilik beratı ile bakanımız Kaledavazlı oldu" dedi.

Sağlık Bakanı Dr. Ferit Agani, terör olaylarından dolayı Kosova hükümeti olarak üzüntü içinde olduklarını belirterek, "Şehitlere çok üzüldüm. Gencecik insanların toprağı girmesi bizleri çok üzüyor" dedi. Dr. Agani, iki ülke arasından kurulan kardeşlik köprüsünün giderek güçlendiğini belirtti.

Konuşmalarının ardından fahri hemşehrilik beratı okunarak, Vali Yardımcısı Abdullah Acar ve Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından Kosova Sağlık Bakanı Dr. Ferit Agani'ye takdim edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kosova Sağlık Bakanı Agani'ye Kale Hemşehrilik Beratı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement